Handelsbetingelser

   

Generelle oplysninger

Virksomhedens juridiske navn: Taekwondoudstyr.dk
Virksomhedens kaldenavn: Taekwondoudstyr.dk
Selskabsform: Enkeltmandsvirksomhed 
CVR-nummer: DK40048170
Etableringsår: 2018

 

ADRESSE
Taekwondoudstyr.dk

V/ Mickey Svendsen
Kantorvænget 6 - 124
8240 Risksov
Officiel e-mail adresse: mail@taekwondoudstyr.dk
Officiel web-adresse: www.taekwondoudstyr.dk

 

Betaling

Du kan betale med Dankort, VISA, Mastercard, overførsel fra bank, MobilePay

Vær opmærksom på, at betaling via bankoverførsel ikke er dækket af bankernes indsigelsesordning.

Ekspeditions gebyr pr. transaktion
Taekwondoudstyr.dk opkræver ikke et ekspeditionsgebyr pr. transaktion.

 

Vi tager ikke kortgebyrer.

 

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.  
 

Fragt

Din bestilling vil blive sendt med PostNord efter alm. vægt på pakken.
Leveringstiden er normalt 1- 3 hverdage.

Alle forsendelser sendes som uden omdeling (Collect pakker)

 

ORDREBEKRÆFTELSE:
Straks efter du har købt en vare online, modtager du en ordrebekræftelse via e-mail. Den indeholder blandt andet et ordrenummer, navn og adresse på betaleren, betalingsmetode, evt. leveringsadresse samt en oversigt over de bestilte varer. Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til os på mail@taekwondoudstyr.dk

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

FORTRYDELSESRET

 

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved e-mail til mail@taekwondoudstyr.dk

Din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Forbrugerens udgifter vil i de fleste tilfælde blive returneret til det kort som blev brugt ved bestillingen. Husk at mærk retur forsendelsen med “Reklamation” og vedlæg e-mail kvittering.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

OMBYTNINGSRET
Du har 14 dages ombytningsret på alle varer, du køber online eller via e-mail, gældende fra modtagelsesdatoen. Kvittering bør altid medfølge. Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til os på e-mail (mail@taekwondoudstyr.dk)

REKLAMATIONSRET
Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamations retten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, kan du sende varen retur til vores lager:

 

Taekwondoudstyr.dk

V/Mickey Svendsen

Kantorvænget 6 – 124

8240 Risskov


Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.  

 

PERSONDATAPOLITIK
• For at du kan købe vare hos os, via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: (navn / adresse / telefonnummer / e-mail adresse)
• Personoplysninger bliver ikke transmitteret krypteret.
• Personoplysninger opbevares ikke krypteret.
• Personoplysningerne i forbindelse med dit køb registreres hos www.taekwondoudstyr.dk og opbevares i 2 år for at sikre korrekt behandling ved eventuelle garantisager, hvorefter oplysningerne slettes.
• Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
• Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.
• Alle ansatte i virksomheden har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
• Vi bruger kun dine oplysninger til at sende din vare og informere dig, hvis uforudsete problemer med leveringen skulle opstå. Desuden vil du efter en bestilling modtage en ordrebekræftelse via e-mail 
• Vi er en selvstændig online butik, der ikke giver dine oplysninger videre til andre. Vi opbevarer dine data sikkert men ukrypteret.
• Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.
• Som registreret hos taekwondoudstyr.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til taekwondoudstyr.dk via E-Mail til mail@taekwondoudstyr.dk

 

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til denne os på e-mail. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby
www.forbrug.dk

 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

 

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret 29.06.2019

. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:


Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

 


 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 26/06/2019

 

 

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Hent fortydelsesformular